Tipuri de tunsori la moda in 2023

În 2023 tendințele se concentrează pe coafuri și texturi care favorizează și scot în evidență trăsăturile feței. Părul lung este vedetă, dar și aspectul de wet look. Revin în forță bobul pixie, coafura afro și cărările pe mijloc.

Tunsori păr lung 2023

Tunsorile drepte nu își vor pierde nici în 2023 locul lor în fruntea preferințelor. Sunt ușor de întreținut și de coafat, pot avea un aspect mai elaborat sau ușor rebel.

Tunsori drepte 2023

Tunsorile medii și buclele lejere vor rămâne în topuri și în acest an. Această combinație pare veșnic la modă și avantajează cele mai multe fizionomii.

Tunsori medii și bucle

Bobul pixie pare a fi și el una dintre vedetele lui 2023 în ceea ce privește tunsorile care revin în prim plan. Mai lung sau mai scurt, bobul pixie se anunță a fi senzația verii.

Tunsori 2023 – bob pixie

O altă tunsoare care se păstrează în tendințe în 2023 este blunt bob, mai exact un bob drept, care încadrează foarte bine fața.

Blunt bob

De asemenea, în 2023 se poartă mult împletiturile, cocurile lejere sau mai strânse și buclele de toate tipurile, în funcție de ce avantajează fiecare persoană în parte.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top