Cele mai in voga 10 tunsori pentru vara

Pentru ca e deja vara, am zis sa facem o lista cu cele mai la moda tunsori ale verii. In trend este un stil mai natural, cu par de lungime medie, usor dezordonat, texturat. Recomandam folosirea de pomezi mai light, cu finisaj mat, pentru aranjarea parului, tocmai pentru a pastra aspectul natural. Pentru mai mult volum, poti sa folosesti cu incredere uscatorul de par.

Desi, dupa cum spuneam, in trend este parul de lungime medie, am inclus si cateva tunsori scurte, pentru ca multi dintre voi le preferati. O sa fie multe poze si cateva sfaturi despre cum se obtine noul tau stil (adica ce facem noi) si cum sa-l mentii (ce sa faci tu acasa).

1. Quiff inalt, pierdut pe laterale

Freza in stil quiff este in continuare foarte cunoscuta si solicitata. Vom folosi masina de tuns pentru parul de pe laterale si din spate, iar parul de pe crestet si din fata va fi aranjat din foarfeca. Pentru a-l aranja zi de zi, foloseste o pomada pe care o aplici cu degetele, pentru a-i conferi inaltime si putin volum.

2. Undercut dezordonat

O tunsoare recomandata pentru cei care au parul des, deoarece se vede clar diferenta de lungime dintre parul de pe laterale si parul de pe crestet si din fata. Observati si barba! Sigur va putem ajuta s-o aranjati intr-un mod similar pe cea pe care o aveti deja, iar daca nu aveti, va putem ajuta cu sfaturi despre ce stil vi s-ar potrivi cel mai bine.

3. Breton lung, aranjat pe spate

Un alt exemplu de tunsoare clasica, insa mereu la moda. Pentru a obtine acest look, parul se perie spre spate si se usuca cu un uscator de par. Ca sa ii oferi un stil in tendinte, foloseste o pomada cu finisaj mat.

4. Carare

Pentru acest look, ai nevoie, totusi, de o pomada care ofera si putin luciu. Foloseste o cantitate mica, pe care o aplici pe parul umed. Piaptana parul, astfel incat sa obtii o carare bine definita

5. Freza inalta, laterale rase

E, cu siguranta, una dintre cele mai populare tunsori. Destul de simplu: parul este lung pe crestet si in fata si ras pe laterale. E necesar un uscator de par pentru ca parul sa capete inaltimea si volumul din fotografie.

6. Par lung, ondulat

Am precizat ca parul mai lung este la moda in acest an, iar aici va aratam exact despre ce e vorba. Tunsoarea se realizeaza cu ajutorul foarfecii; perciunii sunt foarte scurti si nu se unesc cu barba.

7. Par foarte lung pe crestet+breton lung+dunga

O freza mai degraba pretentioasa, pentru cei cutezatori. Cu siguranta vei iesi in evidenta!

8. Undercut cu breton lung

Una dintre cele mai frumoase freze pentru barbatii cu par des, din punctul nostru de vedere. Lateralele sunt aranjate cu masina de tuns, iar parul de pe crestet si bretonul sunt cat de lungi suporta si are rabdare fiecare sa aranjeze.

9. Par mediu cu breton lung

O tunsoare foarte la moda, care se realizeaza doar din foarfeca. Bretonul foarte lung se aranjeaza cu o pomada usor lucioasa si cu uscator de par, pentru un plus de volum.

10. Tunsoare medie, pierduta

O tunsoare cu linii precise, care scoate in evidenta conturul fetei. Pe parul umed se aplica o pomada cu fixare usoara sau medie, apoi se periaza si se usuca cu uscatorul de par.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top