Ce culori de păr se poartă în 2023

2023 este un an despre culori subtile, dar cu personalitate și, mai ales, care nu necesită întreținere constantă. Aceasta înseamnă o culoare cu întreținere redusă, în nuanțe foarte atrăgătoare. De la blond cald, la brunet metalic, roșu bogat sau arămiu, dar și cenușiu sunt doar câteva dintre culorile de păr ale anului 2023.

Totuși, una dintre cele mai reprezentative culori ale anului 2023 în materie de păr este digital lavanda, un lila cenușiu discret, cu aspect mătăsos. Balayage-ul, în tehnica Mounir, rămâne o alegere la modă, care complimentează în special tunsorile medii, dar și la cele mai lungi.

De asemenea, printre culorile de păr vedetă ale anului 2023 se numără cupru. O culoare caldă, cu reflexe luminoase, potrivită pentru toate anotimpurile.

Ca și în 2022, și în 2023, brunetul este vedetă. Un brunet fluid, bogat, strălucitor și catifelat va fi, cu siguranță printre preferatele anului.

Culorile anului 2023 – brunet fluid

Nuanțele de blond vor fi, de asemenea, ca și în anii trecuți, unele dintre cele mai apreciate și utilizate în saloanele din lumea întreagă. 

Deși blondul cenușiu nu își va pierde nici pe departe locul său fruntaș, în 2023 cel care este cu adevărat pe podium este blond – bej. Nuanța bej a blondului este o culoare deschisă neutră, nu foarte aprinsă și mai nisipoasă. Aceasta înseamnă că nu este prea auriu sau nuanțat prea mult, așa că se potrivește cu aproape toate tonurile pielii.

Blond – bej

Nuanțele de blond perlat, blond auriu, blond strawberry sunt de asemenea pe lista celor mai populare culori de păr din 2023.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top