Coafuri păr mediu pe care trebuie să le încerci

Cu cât lungimea firului de păr e mai scurtă, cu atât avem senzația că putem realiza tot mai puține coafuri. Însă tendințele anului 2022 sărbătoresc orice tip de coafură, fie ea pentru păr lung, mediu sau scurt. 

Așa că îmbrățișează-ți creativitatea, alege accesoriile de păr pe care ți le dorești și consultă propunerile noastre de coafuri pentru păr mediu. Vei vedea că paleta ta de opțiuni e mult mai generoasă decât credeai și îți va fi greu să te oprești la un singur stil de aranjare a părului.

Coafuri păr mediu – Coroniță împletită

Împletiturile părului sunt de efect și aduc un aer tânăr, special și creativ. Acesta este motivul pentru care stiliștii le recomandă în 2022 atât tinerelor cât și – în special –  doamnelor mai în vârstă.  

Chiar dacă ai părul de lungime medie, te poți bucura totuși de o împletitură chic, cum ar fi  împletitura spic sau cea pe o parte. Un model foarte interesant este cel în formă de coroniță. 

Împletitura coroniță începe dintr-o parte și evoluează în jurul capului, încorporând tot părul. Dacă lași câteva șuvițe neîmpletite, lejer pe lângă urechi, întreaga coafură va ieși în evidență cu un aspect foarte stilat.

Variantele consacrate ale acestei coafuri simple și elegante pentru păr mediu sunt: coronița olandeză, coronița “coadă de pește” sau cea pentru “covorul roșu”.

Aceasta din urmă ți se potrivește dacă vrei să arăți că nu te-ai străduit prea mult. În realitate, vei afișa un aer spontan, iar prezentarea lui Nicole Miller, de la New York Fashion Week, îți poate fi sursă de inspirație. 

Coafuri păr mediu – Pompadour

Chiar dacă pletele de Cosânzeană lipsesc din peisaj pe moment, poți oricând să recurgi la coafura pentru păr mediu Pompadour. Curentul vintage care a revenit în forță anul acesta a produs și reîntoarcerea părului super-tapat în partea de sus a frunții.

Deși efectul acesteia asupra celor din jur va lăsa mereu un impact imens datorită volumului epatant, coafura e extrem de ușor de realizat chiar de tine acasă. După ce ți-ai spălat părul, aplică o spumă de păr pe toată lungimea și începe să-l usuci cu feonul. Tapează partea din față foarte bine, apoi prinde-o la spate cu agrafe de culoarea părului.

Restul părului poate fi lăsat liber sau îl poți prinde într-o coadă de cal. Coafura elegantă peentru păr mediu pompadour arată cel mai șic cu părul din față tapat și prins la spate, iar restul părului fiind îndreptat sau în bucle largi. Acest stil completează de minune o ținută rock sau cu influențe masculine și cu siguranță îți va elibera o atitudine plină de încredere în lookul tău.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top