Top 6 coafuri care se vor purta în 2023

Păr mai lung, Wet Look (în traducere liberă, părul proaspăt spălat, dar aranjat), bob pixie, coafură afro sau cărare pe mijloc. Acestea sunt propunerile hairstiliștilor de top pentru primăvara lui 2023.

A fi drăguță și la modă este o aspirație pentru multe femei, indiferent de vârstă. Tendințele în materie de păr nu se schimbă la fel de repede precum cele în materie de machiaj și unghii. În timp ce coafurile din 2022 s-au concentrat pe tunsori cât mai simple și culori cât mai naturale, anul 2023 aduce un plus de îndrăzneală și noutate.

Top 6 coafuri care se vor purta în primăvara următoare. 2023, un an al extremelor 

Fie că vorbim despre reverse balayage sau bob pixie, cel mai important lucru este, desigur, că noile coafuri flatează trăsăturile feței. Și, din moment ce tipul și textura firului de păr diferă de la o persoană la alta, nu tot ce este în tendințe poate să fie adoptat de către toată lumea. Hairstylistii de top din New York, Londra, Milano și Paris s-au decis asupra coafurilor care vor putea fi purtate în 2023. Altfel spus, potrivit allure.com, va fi un sezon al extremelor în ceea ce privește lungimea părului. Fie vei face parte din echipa pințesei Rapunzel, fie din cea a eroinei Ioana dArc.

Iată câteva dintre cele mai tari look-uri care vor fi foarte populare în primăvara anului viitor.

Renașterea aspectului anilor 2000 sau Y2K

Există renașterea aspectului de la începutul anilor 2000, așa-cunoscutul Y2K. Show-urile celor de la Givenchy și Versace au optat pentru acest tip de coafură. Gigi Hadid, dar și bine-cunoscuta Paris Hilton au apărut pe podium cu această coafură care a fost purtată pentru ultima oară acum 20 de ani, potrivit celor de la Harpers Bazaar.

Wet Look sau părul proaspăt spălat, dar aranjat

Wet look-ul este o coafură des întâlnită mai ales în rândul vedetelor de la Hollywood, ușor de realizat indiferent de lungimea firului de păr. Este o coafură chic ce o poți asorta fie unei rochii elegante de seară, fie unei vestimentații de inspirație masculină.

Pixie-bob sau tunsoarea care a întinerit sute de femei

Moda pentru pixie a renăscut mai exact la mijlocul anilor 50, după lansarea filmului ”Roman Holiday” cu Audrey Hepburn în rolul principal, atunci când fiecare a doua femeie a început să poarte o astfel de tunsoare. Tunsoarea este practică, comodă și versatilă, fiind opțiunea perfectă dacă vrei să arăți neobișnuit, dar nu ai timp pentru aranjarea coafurii. Nu e de mirare că frizura pixie e populară până în prezent. Ea arată bine pe chipul oricărei femei și poate fi asortată cu orice ținută.

Coafura afro/părul natural creț, în tendințe în 2023

Dacă vrei să obții un look extravagant, trebuie să încerci o coafură afro! Beyonce și Rihanna au adoptat această imagine rebelă, cu bucle perfecte de tip afro. Coafura afro este potrivită dacă mergi la o petrecere, la o ieșire cu fetele, în club sau chiar pe plajă, dacă vrei să atragi privirile celor din jur.

Cărare pe mijloc

Cărarea pe mijloc nu este doar coafura ideală pentru momentele în care te grăbești. De asemenea, oferă tot felul de posibilități de variație. De la îndrăzneț la elegant, există un look perfect pentru fiecare. Partea și mai bună este că oricine poate purta o coafură cu cărare pe mijloc și, astfel, poate încerca o mică schimbare de look într-un mod foarte simplu.

Coadă de cal

Dacă ai părul lung, coada de cal poate să fie o coafură comodă pentru care să optezi în 2023. Părul poate fi prins în coadă într-o mare varietate de forme și se potrivește cu orice ocazie. Astfel, părul se prinde foarte usor în coadă și este o coafură perfectă atât pentru un antrenament la sală, cât și pentru o cină rafinată. Foarte multe vedete de la Hollywood își prind părul în coadă de cal atunci când participă la diverse ceremonii sau evenimente importante.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top