Tunsoarea crop – Peaky Blinders

Tunsoarea Crop frantuzesc este o tunsoare a carei intretinere este usoara si rapida. Tehnica de tunsoare crop corespunde unui ritm alert de viata, tendintelor modei si unui anumit stil de viata.

O caracteristica distinctiva a acestei tehnici este textura “ciufulita” a suvitelor: parul din spate si lateral este tuns scurt, în timp ce partea de sus ramâne putin mai lunga si poate fi aranjat in mai multe moduri, dupa preferinte.

Aceasta tehnica devine populara datorita aranjarii sale rapide si usoare. Dureaza doar câteva minute, puteti pieptana suvitele înainte sau le puteti aseza lateral, în functie de lungime.

Crop este o tunsoare universala si se va potrivi barbatilor de toate vârstele, cu toate acestea, arata bine mai ales tinerilor zvelti, cu trasaturi simetrice, unghiulare.

Întrucât un tricou alb si o jacheta de piele neagra sunt considerate un must-have în stil masculin, crop a devenit una dintre cele mai atemporale si adaptive tunsori.

Spre deosebire de multe alte tunsori la moda, cum ar fi undercut sau pompadour, french crop poate fi adaptata oricarui tip de fata si se potriveste estetic la aproape orice stil de purtare. Nu este de mirare ca multe celebritati înclina adesea spre crop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top