Micropigmentare buze

Decolorarea buzelor, asimetria, orice defect vizibil sau dorința de a accentua forma și nuanța buzelor le determină pe multe femei să recurgă la tatuarea buzelor. Cu adevărat, tehnicile moderne de micropigmentare buze oferă posibilitatea de a obține rezultate extraordinare, care pot combina aspectul estetic și camuflarea problemelor. Oare este atât de simplu precum pare? În acest articol, vom analiza în detaliu procedura de micropigmentare buze, prezentând toate avantajele și dezavantajele acesteia.

Ce este tehnica modernă micropigmentare buze?

Tehnica modernă de tatuaj al buzelor este complet diferită de procedura efectuată în anii ’90, perioadă în care aceasta abia începea să devină cunoscută în țară. În prezent a ajuns să fie numită micropigmentare și prezintă un nou mod de tatuare. Micropigmentarea buzelor se aplică cu ajutorul unui aparat de machiaj permanent, în care acul inserează pigmentul în straturile superioare ale pielii, nu mai adânc de 0,8 mm. Pigmenții, folosiți la vopsire, sunt special concepuți pentru machiajul semipermanent. Acest tip de pigmenți au o compoziție mai ușoară, conțin ingrediente naturale, conferă o nuanță frumoasă și sunt bine absorbiți de organism, fără a provoca reacții alergice. Principalul avantaj este eliminarea treptată și fără probleme a acestora din organism.

Tatuajul modern include mai multe tehnici. Fiecare are propriile avantaje și oferă un efect specific. Să le analizăm pe fiecare în parte.

Micropigmentare buze ombre

Stil clasic inconfundabil, de la care a pornit serviciul de tatuare a buzelor. La fel ca în trecut, poate fi efectuată cu sau fără contur și umbrire. Se diferențiază doar prin pigmenții utilizați și nuanțele acestora. De cele mai multe ori, pentru obținerea unui aspect îngrijit al buzelor, se folosesc nuanțe naturale și fine. Totuși, la dorința clientei, se poate alege orice culoare, de la roz la roșu intens și bordo.
Micropigmentare buze ombre – soluția ideală de a camufla orice defect din zona buzelor, de a modifica forma, de a adăuga vizual volum și de a corecta forma buzei superioare sau inferioare. Tehnica permite accentuarea buzelor, făcându-le strălucitoare și expresive.

Tatuaj buze 3D/6D

Este o tehnică de combinare a pigmenților în scopul redării volum buzelor. În realitate, tehnica respectivă nu diferă cu nimic de cea ombre și este mai mult o strategie de marketing pentru a atrage clientele. Cu toate acestea, este considerată o tehnică individuală și se efectuează prin folosirea mai multor nuanțe, ceea ce permite realizarea unei nuanțe sau prelucrarea unei zone pentru a fi corectată.

Tehnica tatuaj buze 3D/6D este eficientă pentru redarea volumului buzelor, dar ajută și la acoperirea unor mici imperfecțiuni. Nuanțele pot fi de orice culoare, însă cel mai important este ca acestea să se armonizeze și să ofere o trecere uniformă.

Micropigmentare buze aquarelle

Aceasta este cea mai avansată tehnică pentru care optează majoritatea femeilor. Deși tehnica aquarelle nu este concepută pentru a acoperi imperfecțiunile, totuși aceasta nu și-a pierdut popularitatea. Și totul datorită faptului că buzele aquarelle arată cât se poate de natural și de firesc. Nuanțele pigmenților sunt în principal nude, fine, pastelate și delicate. Rezultatul acestei tehnici vă permite să obțineți buze superbe, ușor voluminoase. Nu accentuează fața, dar arată totuși fresh. Efectul este discret, fără a necesita aplicarea machiajului. Dar, în același timp, buzele arată impecabil și bine îngrijite.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top