Cum se desfășoară ședința de micropigmentare buze?

Principiul realizării procedurii este același, indiferent de tehnica aleasă. Unica diferență este modul de elaborare a schemei. Înainte de tehnica de conturare, masterul trasează cu creionul forma și, după ce este aprobată, trece cu aparatul de-a lungul conturului. În continuare, se creează un efect de umbrire prin „zgârierea” pielii. Pigmentul este introdus în straturile superioare ale pielii. Masterul alege singur adâncimea și, de obicei, nu este mai adâncă de 0,8 cm.

La finalul procedurii, se aplică un produs de vindecare pe buze și se oferă sfaturi privind îngrijirea pielii și măsuri de prevenire.

Este dureroasă procedura de machiaj permanent buze?

Machiajul permanent al buzelor poate fi considerat o procedură dureroasă. Din acest motiv, procedura se efectuează întotdeauna folosind un gel anestezic. Prin urmare, procedura se efectuează întotdeauna cu un gel anestezic. Nu se recomandă efectuarea tatuajului fără aplicarea anestezicului și, de asemenea, serviciul este contraindicat femeilor însărcinate și mamelor tinere care alăptează.

Atunci când este folosit un anestezic, durerea este redusă la minimum. Cu toate acestea, este important nivelul de durere și senzația individuală a clientului. În unele cazuri, chiar și atunci când se folosește un anestezic, unele femei pot simți o ușoară senzație de furnicături în timpul ședinței de tatuaj. Partea bună este că procedura nu durează mai mult de o oră și jumătate.

Cum și cât timp se vindecă buzele după procedură?

Perioada de vindecare și recuperare durează 25-28 de zile. Aproximativ 5 zile sunt necesare pentru vindecarea completă a pielii, iar restul timpului este destinat regenerării pielii, fixării pigmentului și formării rezultatului final în urma factorilor externi și a reacției organismului.

În primele 2 zile, nuanța va fi mai strălucitoare din cauza eliminării limfei în prima zi și a uscării acesteia pe pielea buzelor. Deja începând cu a 3-a zi, se formează descuamarea și necesitatea de a scărpina zona tatuată. În a 5-7-a zi, descuamarea dispare, iar nuanța buzelor devine mai deschisă, mai naturală.

După prima săptămână, procesul de regenerare a pielii continuă. Deși pielea s-a vindecat, este important să respectați în continuare recomandările masterului privind îngrijirea tatuajului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top