Tratamentul de Microneedling este dureros?

Disconfortul este minim, se aplica anestezie locala cu crema anestezica. In plus, acele vibreaza si acest lucru ajuta la diminuarea senzatiilor neplacute din timpul tratamentului. Recuperarea este rapida, iar rezultatele sunt comparabile cu cele ale tratamentelor laser.

Cat costa si care sunt curele recomandate?

Pretul unei astfel de sedinte variaza intre 450 si 540 lei (in functie de cocktail-urile folosite) si este necesare repetarea procedurii de 3-6 ori pentru cele mai bune rezultate. Sesiunile se programeaza la intervale de 6-8 saptamani.

Tratamentul cu microneedling poate fi realizat atât în scop curativ, cât şi preventiv. Astfel, pentru tratamentul cicatricilor şi erupţiilor cutanate sunt necesare cel puţin 8 şedinţe, pentru petele pigmentare – 6 şedinţe, iar pentru pielea normală, fără defecte vizibile – 3 sesiuni.

Aşadar, numărul de şedinţe de microneedling diferă în funcţie de zona tratată şi de complexitatea tratamentului, între 3 şi 12 şedinţe, la un interval de 2-4 săptămâni.

Tratament cu microneedling: contraindicaţii:

Procedura microneedling este contraindicată femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor care au tendinţa de a forma cicatrici cheloide, celor care prezintă infecţii sau herpes în zona ce se doreşte a fi tratată şi celor care au tulburări de coagulare a sângelui sau care urmează un tratament cu anticoagulante. De asemenea, este o procedură nerecomandată persoanelor care au urmat în ultimele 3 luni un tratament antiacneic cu retinoizi.

Concluzii:

• Microneedling-ul este o procedura care foloseste ace mici care penetreaza pielea cu rolul de a genera fibre de colagen si elastina.

• Microneedling-ul trateaza diferite afectiuni ale tenului, precum ridurile, cicatricile si porii largi. Vei observa si o imbunatatire generala a pielii: pielea este mai ferma si mai luminoasa.

• Microneedling-ul este o procedura minim invaziva, considerata sigura pentru cei mai multi oameni (mai putin pentru femeile gravide sau cele care iau medicamente pentru acnee).

• Roseata si iritatia pot aparea la cateva zile dupa procedura ca efecte secundare.

• Procedura dureaza aproximativ o ora/o ora si jumatate si ai nevoie de cel putin patru sedinte pentru a vedea cele mai bune rezultate.

• Costul per sedinta este in jur de 500 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top