Este o procedură complicată îndepărtarea tatuajului?

Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să se țină cont de culoarea și compoziția pigmentului care urmează să fie îndepărtat.
Pur și simplu, pigmenții folosiți pentru tatuaje pot fi îndepărtați mult mai dificil decât cei care se folosesc în prezent pentru micropigmentare. Diferența constă în densitatea, consistența și compoziția pigmenților.

Pentru a înțelege în ce măsură se v-a îndepărta tatuajul, trebuie să contactați salonul sau artistul tatuator, la care ați realizat tatuajul pentru a afla denumirea pigmentului. Culorile de bază se înlătură mult mai ușor decât cele care conțin mai multe componente, folosite în micropigmentarea buzelor și a sprâncenelor.

În pofida temerilor legate de contactul direct în timpul ședinței de micropigmentare ochi eyeliner cu membrana ochiului și de riscurile asociate cu îndepărtarea tatuajului, acesta este mult mai ușor de eliminat decât tatuajul buzelor sau al sprâncenelor. În cazul în care pigmentul are la bază elemente organice, în doar câteva ședințe se poate obține o îndepărtare completă și eficientă a tatuajului

. Însă, dacă pigmentul conține substanțe anorganice (oxid de fier), vor fi necesare mai multe ședințe. Totuși, odată cu fiecare ședință, pigmentul devine mai deschis și efectul de îndepărtare este din ce în ce mai vizibil. Cu toate acestea, în cazul sprâncenelor și al buzelor, de cele mai multe ori după primele ședințe se observă o întunecare a nuanței tatuajului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top