Ce este microneedling si ce efecte are asupra pielii?

Ce este microneedling-ul si cum se realizeaza?

Microneedling-ul sau mezoterapia cu ace este o metodă minim invazivă de tratament atat pentru femei cat si pentru bărbați, cu rezultate spectaculoase și sigure in multe dintre afecțiunile dermatologice sau imperfectiunile estetice: îmbătrânire cutanată, riduri de vârstă sau de expresie, piele flască, pete hiperpigmentare, cicatrici post-acnee, deshidratare, diverse tipuri de acnee, pori măriți, cearcăne, pungile de sub ochi, gâtul și bărbia dublă, de asemenea, celulita de orice grad – poate trata chiar celulita în stadiul 4, aglomerări de grăsimi inestetice, zone cu retenție de apă, relaxare cutanată, remodelare corporală, vergeturi și cicatrici, capilare sparte, senzația de picioare grele și dureri musculare.

Microneedling-ul sau terapia de inductie a colagenului propriu, este o procedura estetica ce foloseste un dispozitiv sub forma de stilou cu microace de unica folosinta. Ideea de la baza a acestei proceduri este una simpla si se bazeaza pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului.

Prin crerea intepaturilor minuscule se produc mici leziuni invizibile cu ochiul liber, leziuni care forteaza regenerarea profunda a pielii, prin producerea de collagen si elastina. In plus, aceste microînţepături favorizează pătrunderea eficientă a substanţelor (mezoterapie) din serurile speciale folosite (cu până la 80% mai mult produs absorbit în stratul profund al dermului).

Pentru că, în mod obișnuit, epidermul este o barieră în calea majorității substanțelor aplicate pe piele, mezoterapia asigură pătrunderea substanțelor acolo unde este nevoie de ele, pentru a contribui la revitalizarea pielii, regenerarea părului sau tratamentul celulitei.

Produsele utilizate în cadrul tratamentelor sunt amestecuri ce conțin foarte mulți compuși activi ce sunt necesari pentru o funcționare optimă a celulelor pielii: acid hialuronic, aminoacizi, vitamine, minerale, extracte din plante, antioxidanți, substanțe lipolitice (care „topesc grăsimile”), substanțe vasodilatatoare – cu rolul de a stimula regenerarea celulară, hrănire și hidratare în profunzime, stimularea formării colagenuluim si creșterea metabolismului celular. Aceste amestecuri (cocktailuri) de substante active sunt folosite în combinații personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client.

Zonele care pot fi tratate sunt fața, gâtul, decolteul, mâinile , scalpul, abdomenul, sânii, coapsele, fesele, gambele.

Este un tratament sigur, steril, rapid si eficient!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top