Cât timp se vindecă tatuajul sprâncenelor după corecție

Având în vedere că ședința de corecție nu este diferită de cea a micropigmentării sprâncene, perioada de vindecare și regenerare a pielii este aceeași, adică 28 de zile. Dar această perioadă poate fi scurtată, în funcție de lucrările efectuate. În cazul în care este necesară doar o corecție parțială pentru obținerea unui rezultat ideal cu îmbunătățirea unei mici zone, aceasta nu va dura mai mult de 3 săptămâni.

Procesul de vindecare a sprâncenelor după corecția tatuajului poate fi monitorizat de master, la solicitarea clientului. Suntem întotdeauna dispuși să vă oferim consultanță online cu privire la orice întrebare pe care o aveți, inclusiv în ce privește vindecarea și starea pielii în timpul perioadei de recuperare.

Corecția machiajului semipermanent sprâncene – parte esențială a procedurii

Corecția după micropigmentarea sprâncenelor este considerată obligatorie și necesară dacă se dorește obținerea unui rezultat perfect și de lungă durată. Totuși, aceasta nu este o procedură obligatorie, astfel că se poate renunța la ea dacă doriți. În acest scop, este bine să anunțați din timp masterul că nu intenționați să efectuați corecția în viitor. Atunci, masterul va alege o nuanță mai închisă de pigment pentru ca sprâncenele să obțină o culoare frumoasă după ce pielea se va recupera complet.

Vă recomandăm să efectuați corecția după orice procedură de machiaj semipermanent sprâncene, în special după acoperirea cu efect pudrat. Doar astfel se pot garanta sprâncene impecabile, care să ofere deținătoarei acestora toate beneficiile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top