Pericolele îndepărtării tatuajelor la domiciliu

Pe cât de eficientă este considerată îndepărtarea tatuajelor la domiciliu, pe atât de mult aceasta implică anumite riscuri serioase. Nu faceți experimente pe față. Oricând există pericolul de a deteriora înfățișarea dvs.

Compoziția chimică a unor remedii (iod, celandină) poate acționa negativ asupra pielii și provoca arsuri, cicatrici, semne, alergii și alte reacții adverse. Adesea, scopul de a economisi bani prin îndepărtarea tatuajelor sprâncenelor, pleoapelor sau buzelor folosind remedii tradiționale duce la necesitatea de a recurge la saloane specializate, clinici de chirurgie estetică și spitale.

În plus, vă va costa mult mai scump comparativ dacă apelați inițial la un specialist pentru îndepărtarea tatuajelor folosind metode mult mai moderne.
Iată de ce nu vă recomandăm să economisiți bani pe frumusețe, ci mai degrabă să vă adresați direct unui master cu experiență pentru a obține un efect în deplină siguranță pentru aspectul dvs.

După terminarea cursului, este bine să folosiți un remediu pentru vindecarea cicatricilor. De exemplu, gelul Contractubex.

Care este cea mai bună modalitate de îndepărtare a tatuajelor?

Cu siguranță, cel mai bine pentru îndepărtarea tatuajelor sau machiajului semipermanent este să apelați la saloane specializate. Este adevărat că vizitarea studiourilor sau cabinetelor cosmetologice costă enorm de mult, dar efectele rezultatul procedurii și frumusețea merită orice sumă de bani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top