Manichiura Spa

Manichiura Spa este un tratament complex de ingrijire atat a unghiilor cat si a mainilor.

Mainile sunt oglinda sufletului, iar manichiura vorbeste fara ascunzisuri despre noi . Cu cat unghiile sunt mai ingrijite cu atat vom fi mai bine privite si impresia lasata va fi una deosebita, de femeie eleganta si ingrijita ce acorda atentie fiecarui detaliu al aspectului ei.

Efectul unei sedinte de manichiura Spa este vizibil, pielea este mai elastica si catifelata, cresterea cuticulelor este mult incetinita, toate acestea printr-un ritual ce ofera mainilor odihna, relaxare si rasfat.

Cei patru pasi pentru o manichiura Spa sunt :

  • Revitalizare
  • Exfoliere
  • Reinnoire
  • Protectie

Revitalizarea, purificarea si hidratare a mainilor cu extracte naturale de aloe vera, portocale, mandarine si grapefruit cu vitaminele C, E & K.

Curata in mod natural, hidrateaza in profunzime si inmoaie cuticulele facilitand indepartarea usoara.

Dupa indepartarea vechii oje si ajustarea lungimii unghiilor, se incepe exfolierea pielii si a unghiilor printr-un masaj usor cu ajutorul unor cristale de exfoliere – cristale de zahar – sau creme din gama Olive Tree Spa Clinic cu particule de gomaj pentru indepartarea celulelor moarte.

Reinnoirea este etapa in care se aplica atat serul de intinerire, cat si o masca pentru hranirea pielii. In timpul ce masca este infoliata, se curata unghiile si se ingrijesc cuticulele cu ajutorul unor solutii speciale de dizolvare.

In faza finala, de protectie, se efectueaza un masaj relaxant cu ajutorul unei creme hidratante ce formeaza o pelicula protectoare, pentru a pastra hidratarea un timp indelungat.

La sfarsitul sedintei de manichiura Spa se aplica lacul de unghii preferat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top