Cum să alegi forma de unghii care ți se potrivește cel mai bine?

Fie că ești un adept al manichiurii clasice sau preferi modelele mai îndrăznețe, forma unghiilor joacă un rol crucial în aspectul și încrederea ta. Alegerea formei potrivite de unghii poate face o diferență semnificativă în modul în care mâinile tale arată și în confortul pe care îl simți. În acest articol, vom explora diversele forme de unghii și vom oferi sfaturi pentru alegerea celei care ți se potrivește cel mai bine.

 1. Forma unghiilor ovale:
  Unghiile ovale sunt cele mai populare și versatile. Această formă încurajează o apariție naturală și elegantă. Dacă ai degete mai scurte sau mai late, forma ovală poate alungi vizual degetele, oferindu-ți o manichiură armonioasă și delicată.
 2. Forma unghiilor pătrate:
  Dacă preferi o manichiură simplă și clasică, unghiile pătrate pot fi alegerea potrivită. Această formă se potrivește cel mai bine unghiilor mai lungi și degetelor mai subțiri, oferind o senzație de rafinament și curățenie.
 3. Forma unghiilor stiletto:
  Pentru un look îndrăzneț și dramatic, unghiile stiletto sunt ideale. Această formă ascuțită și ascuțită se potrivește cel mai bine unghiilor mai lungi și persoanelor care iubesc să fie în centrul atenției.
 4. Forma unghiilor almond:
  Unghiile almond au o formă îngustă, cu vârful rotunjit. Această formă adaugă un aspect sofisticat și feminin mâinilor. Funcționează bine pentru unghiile de lungime medie și degetelor mai lungi.
 5. Forma unghiilor coffin (cofă):
  Forma coffin imită conturul unghiilor naturale, cu un vârf pătrat și laturi conice. Această formă este modernă și elegantă, potrivindu-se cel mai bine unghiilor mai lungi și persoanelor cu un stil mai în tendințe.
 6. Forma unghiilor squoval:
  Squoval este o combinație între unghiile pătrate și cele ovale, având un vârf ușor rotunjit. Această formă oferă echilibrul perfect între eleganță și funcționalitate și se potrivește bine majorității formelor de degete.

Cum să alegi forma potrivită pentru tine:

 • Ține cont de forma naturală a unghiilor tale și a degetelor. Alege o formă care să se potrivească și să îmbunătățească aspectul lor.
 • Ia în considerare stilul de viață. Dacă ai un stil de viață activ și practici sporturi, poate fi mai indicat să optezi pentru o formă mai rezistentă, cum ar fi pătrată sau squoval.
 • Consultă-te cu specialistul în manichiură. Un tehnician experimentat te poate ajuta să identifici forma potrivită pentru tine și să ofere sfaturi personalizate.

Alegerea formei potrivite de unghii poate fi o decizie importantă pentru aspectul și încrederea ta. Fie că preferi un look natural, clasic sau îndrăzneț, există o formă care să se potrivească stilului tău și să evidențieze frumusețea mâinilor tale. Cu aceste sfaturi și cu ajutorul unui tehnician specializat în manichiură, vei putea alege forma de unghii care să te reprezinte cel mai bine și să-ți ofere o manichiură impecabilă în orice ocazie!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top